Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΜΒΥΣΗ για το βιβλίο Η ΑΓΑΠΗ ΦΥΛΑΧΤΟ

Η Αναστασία Καμβύση προτείνει για ανάγνωση στο περιοδικό GLAMOUR No.64, Μάρτιος 2007:

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΟΥΛΙΑΡΗ, Η αγάπη φυλαχτό

Μια νεαρή καθηγήτρια ζει στο δικό της ιψενικό κουκλόσπιτο μια ζωή που την ορίζουν μικρά ψέμματα και μεγάλες προσδοκίες. Καλομαθημένη μοναχοκόρη δύο αιώνια ερωτευμένων γονιών, σπουδάζει, βρίσκει δουλειά και κάνει τον τέλειο γάμο. Ο διορισμός της, όμως, σ' ένα νησί του Βορείου Αιγαίου θα ταράξει τις ευαίσθητες ισορροπίες στη ζωή της.
Σ' ένα επαρχιακό δημόσιο λύκειο, στο κάπως κλειστοφοβικό περιβάλλον του νησιού, η συμβιβασμένη με τις κοινωνικές επιταγές Βερονίκη θα συναντήσει έναν έρωτα που θα της αλλάξει τη ζωή, και έναν καθηγητή θεολογίας που θα γαληνέψει την ψυχή της.
Μοιραία και αναπάντεχα, όλα όσα πίστευε θα καταρρεύσουν, από τον ιδανικό γάμο των γονιών της, που τρώνε τις σάρκες τους σε μια σχέση τριάντα χρόνων, δηλητηριασμένη από ξυλοδαρμούς και την απώλεια ενός παιδιού που δεν γεννήθηκε ποτέ, μέχρι τον ίδιο τον "χάρτινο" γάμο της.



ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
«Έπρεπε να γκρεμίσει τον ίδιο της τον μύθο, που με τόση προσοχή και με τόσες θυσίες είχε συντηρήσει. Της καλομαθημένης μοναχοκόρης, της μοναδικής αγαπημένης δυο γονιών αιώνια ερωτευμένων. Τον μύθο της τέλειας νέας γυναίκας, της μορφωμένης, εργαζόμενης, ευτυχισμένης, η οποία επιπλέον είχε κάνει τον τέλειο γάμο». Ένα παιχνίδι ανθρώπινων σχέσεων και ερωτικών διλημμάτων, που εξελίσσεται στο ονειρικό τοπίο ενός νησιού του Βορείου Αιγαίου: Θα προτιμήσει η νεαρή και όμορφη Βερονίκη την ασφάλεια, που παρέχει ένας συμβιβασμένος γάμος, ή θα αφεθεί στη δίνη του πάθους, ανατρέποντας ισορροπίες και προκαλώντας ρήξεις στις σχέσεις της με αγαπημένα πρόσωπα; Ένα μυθιστόρημα που υπερασπίζεται το δικαίωμα του λάθους και της προσωπικής επιλογής έναντι του κατεστημένου.



Τίτλος                           Η αγάπη φυλαχτό
Συγγραφέας                  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΟΥΛΙΑΡΗ
ISBN139789603981718
ΕκδότηςΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
ΣειράΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2005
Αριθμός σελίδων296
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΕΛΙΣΑΙΟΣ ΘΑΝΟΣ

Ένα μυθιστόρημα που υπερασπίζεται το δικαίωμα του λάθους και της προσωπικής επιλογής έναντι του κατεστημένου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου