Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΜΒΥΣΗ για το βιβλίο "ΠΟΣΟ ΛΑΜΠΕΡΟΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΟΣΟ ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΑ ΤΡΟΛΕΪ"

Η Αναστασία Καμβύση προτείνει για ανάγνωση  στο περιοδικό GLAMOUR Νο. 43, Ιούνιος 2005

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΟΥΛΙΑΡΗ, Πόσο λαμπερός ο ήλιος, πόσο κίτρινα τα τρόλεϊ


Για βιβλιοφάγους

Σε 372 χορταστικές σελίδες απλώνει την ιστορία της Άνθιας, μιας ανεξάρτητης αλλά ευαίσθητης γυναίκας που ζει μια μεγάλη ερωτική ιστορία, η πρωτοεμφανιζόμενη στη λογοτεχνία Αγγελική Μπούλιαρη-Αργυράκη στο μυθιστόρημα με τίτλο: Πόσο λαμπερός ο ήλιος, πόσο κίτρινα τα τρόλεϊ. Κυκλοφορεί από την Πλατύπους Εκδοτική.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Για την Άνθια, τη νεαρή ηρωίδα του βιβλίου, 'πατέρας' σημαίνει ένα ακίνητο πρόσωπο σε μια φωτογραφία, και 'μητέρα' μια λειψή παρουσία που αναζητά στοργή μόνο για τον εαυτό της.
Η Άνθια γίνεται ανεξάρτητη νωρίς, από ανάγκη, μαθαίνει να βρίσκει πάντα μια λογική αιτία για να αποφεύγει τη δέσμευση και πιστεύει στην προσωπική της ελευθερία. Είναι όμως πραγματικά ελεύθερη ή είναι δέσμια του παρελθόντος και των φόβων της;
Η σχέση της μ' έναν πολύ μεγαλύτερό της, παντρεμένο άντρα ανατρέπει τα πάντα και την οδηγεί σε αδιέξοδο. Θα καταφέρει η Άνθια να ξεπεράσει αυτή την ύστατη δοκιμασία, να αντιμετωπίσει τους φόβους της και να ξετυλίξει το μπερδεμένο κουβάρι της ζωής της;

Ένα κοινωνικό μυθιστόρημα, γραμμένο με ρεαλισμό και ευαισθησία, που αναφέρεται στην αδιάκοπη προσπάθεια του ανθρώπου να ισορροπήσει και να ευτυχήσει.
Ένα βιβλίο που τονίζει τον καθοριστικό ρόλο των χρόνων της παιδικής ηλικίας και τη μεγάλη σημασία της Αγάπης στη ζωή μας, ακόμα και στα χρόνια της άγνοιας.

Λεπτομέρειες
Τίτλος: Πόσο λαμπερός ο ήλιος, πόσο κίτρινα τα τρόλεϊ
Συγγραφέας: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΟΥΛΙΑΡΗ-ΑΡΓΥΡΑΚΗ
Εκδότης: ΠΛΑΤΥΠΟΥΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ




Βρείτε την Αγγελική Μπούλιαρη και τα βιβλία της εδώ:

 http://www.anemosekdotiki.gr/pezografia/egw-agapw-auth-kapnizei.html














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου